Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
TM6

Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise

4.6 (17 ocen)

Składniki

  • 4 bifes de vaca (180-200 g cada, 3 cm espessura aprox.)
  • 2 c. chá de sal
  • ¾ c. chá de pimenta preta
  • 4 pés de tomilho
  • 1400 g água (aprox.)
  • 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
    lub 1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • 50 g chalota
  • 1 - 2 pés de estragão, só as folhas
  • 50 g vinho branco seco
  • 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
  • 200 g manteiga cortada em pedaços
  • 4 gemas de ovo

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2926 kJ / 698 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
56 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Błonnik
0.4 g
Sód
93 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy