Urządzenia i Akcesoria
Blutorangen-Tartelettes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 Stück
Składniki
-
Amarettini40 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten250 g
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten180 g
-
Zucker80 g
-
Wasser eiskalt40 g
-
Blutorangen filetiert, Saft aufgefangen6
-
Tortenguss, weiß1 ½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
6 g
Kalorie
2277 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Baiserbäume
3 godz. 20 min
Maulwurf-Kuchen
2 godz.
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1 godz. 35 min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2 godz. 20 min
Ingwer-Marzipan-Waffeln
30 min
Preiselbeersahne zu Kaiserschmarrn
10 min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Zwiebel Relish
5 min
Ahorn-Pecannuss-Eis
12 godz. 30 min
Far Breton
9 godz. 20 min
Orangenküchlein
50 min
Ginger Giants
2 godz. 20 min