Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf

Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf

3.9 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
2 Stück

Składniki

  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Milch
    125 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen
    250 g
  • Salz
    ½ TL
  • Kräuter der Provence
    1 EL
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    4
  • Oliven, grün, entsteint
    8

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 18 g
Kalorie 2119 kJ / 567 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 94 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...