Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, julienned (2 in. x ¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 14 oz
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Browning 8.5 oz Shallots
Brak ocen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min