Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra, chopped, to garnish
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- ½ oz vegetable oil
- 10 oz Andouille sausage, cut into pieces (1 in.)
- 1 tsp paprika
- 8 oz baby red potatoes, cut into pieces (1 in.)
- 18 oz seafood stock
- 2 tsp lemon juice
- 1 tsp oregano
- 1 tsp thyme
- ½ tsp chili flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ear of corn, cut into rounds (1 in.) (approx. 8 oz)
- 14 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
- crusty bread, to serve
- 1 lemon, cut into wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1394.1 kJ / 333.2 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 1277.7 mg
Alternatywne przepisy
Fish and Chips
30 min
Beef Stroganoff
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4u. 20min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Mixed Herbs Rice
35 min