Sautéing Chicken Strips with Pancetta

Sautéing Chicken Strips with Pancetta

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 bottle

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • pancetta cubed (1 in.)
    2 oz
  • chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)
    8 oz
    8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 bottle

Kalorie 652 kcal / 2729 kJ
Białko 63 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 1050 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...