Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 bottle
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 bottle
Sód
1050 mg
Białko
63 g
Kalorie
2729 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Shrimp
20 min
Chopped Garlic
5 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min