Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Vegetable Mixture
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
15 oz
Składniki
-
1 oz extra virgin olive oil, dividedoil divided1 oz
-
green and red bell peppers julienned (¼ in. thick)7 oz
-
red onions in half moons (¼ in.)3 ½ oz
-
carrots julienned (¼ in.)5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 oz
Sód
97 mg
Białko
5 g
Kalorie
1465 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Broccoli Sauté
20 Min