![Sautéing Vegetable Mixture Sautéing Vegetable Mixture](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88d7987f-c570-4ec6-8d5b-a775db316559/Derivates/838fe565-ca6a-47f4-9a3c-844f27b89164.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil, divided
lub 1 oz extra virgin olive oil, divided - 7 oz green and red bell peppers, julienned (¼ in. thick)
- 3 ½ oz red onions, in half moons (¼ in.)
- 5 oz carrots, julienned (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 15 oz
- Kalorie
- 1465 kJ / 349 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 97 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 Min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Broccoli Sauté
20 Min