Sautéing Vegetable Mixture
TM6

Sautéing Vegetable Mixture

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 1 oz oil, divided
    lub 1 oz extra virgin olive oil, divided
  • 7 oz green and red bell peppers, julienned (¼ in. thick)
  • 3 ½ oz red onions, in half moons (¼ in.)
  • 5 oz carrots, julienned (¼ in.)

Wartości odżywcze
na 15 oz
Kalorie
1465 kJ / 349 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
11.2 g
Sód
97 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy