Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Vegetable Mixture
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
15 oz
Składniki
-
1 oz extra virgin olive oil, dividedoil divided1 oz
-
green and red bell peppers julienned (¼ in. thick)7 oz
-
red onions in half moons (¼ in.)3 ½ oz
-
carrots julienned (¼ in.)5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 oz
Sód
97 mg
Białko
5 g
Kalorie
1465 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Cauliflower
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Ninguna valoración
Sautéed Cauliflower
25min
Broccoli Sauté
20min