Urządzenia i Akcesoria
Budapest - Körözött
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Schalotten50 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Saure Sahne150 g
-
Paprika de la Vera½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Senf1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Paprika, gemischt in Würfeln (5 mm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
253 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Käse-Salat
15 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 godz.
Käse-Kasseler-Salat
20 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Basilikum-Joghurt-Dressing
5 min
Radieschen-Zaziki
10 min
Hüttenschmaus
5 min
Grüner Kräuteraufstrich
25 min
Zwiebel Relish
5 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min