Urządzenia i Akcesoria
Paprika in Essig-Öl-Marinade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
15 Portionen
Składniki
-
Paprika, gemischt (rot und gelb), geviertelt, entkernt1500 g
-
Apfelessig300 g
-
Wasser500 g
-
Olivenöl200 g
-
Wacholderbeeren5
-
Lorbeerblätter2
-
Pfefferkörner, schwarz5
-
Knoblauchzehen3
-
Salz1 TL
-
Zucker1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
644 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feste feiern
109 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Ajvar
1 godz.
Eingelegte Paprikaschoten
1 godz. 40 min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 godz. 25 min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2 godz. 45 min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 godz. 15 min
Eingelegte Paprikaschoten
55 min
Eingelegte Paprikaschoten im Glas
40 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 godz.
Balsamico-Paradeiser
25 min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45 min
Honig-Zwiebeln
1 godz.