
Urządzenia i Akcesoria
Lachsbratwurst
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 Stück
Składniki
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (2 cm)400 g
-
Speckwürfel100 g
-
Schweinedarm (1,5 m lang)1 Stück
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen500 g
-
Eiswürfel100 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz½ TL
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Noilly Prat10 g
-
Eiweiß2
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
274 kcal /
1148 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tolle Wurst!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy