Lachsbratwurst

Lachsbratwurst

4.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 Stück

Składniki

  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Speckwürfel
    100 g
  • Schweinedarm (1,5 m lang)
    1 Stück
  • Wasser und etwas mehr zum Einweichen
    500 g
  • Eiswürfel
    100 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Thymian abgezupft
    1 Zweig
  • Noilly Prat
    10 g
  • Eiweiß
    2

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 274 kcal / 1148 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...