蘆筍炒蝦仁

蘆筍炒蝦仁

4.5 17 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 草蝦仁
    300 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 370.9 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 324 kJ / 77.5 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...