蘆筍炒蝦仁
TM6

蘆筍炒蝦仁

4.5 (16 ocen)

Składniki

  • 300 克 草蝦仁
  • 1 大匙 米酒
  • 10 克 油
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 200 克 蘆筍 ,切段(約3公分)
  • ¼ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
324 kJ / 77.5 kcal
Białko
9.2 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
1 g
Sód
370.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy