蒜爆蝦皮炒山蘇

蒜爆蝦皮炒山蘇

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蝦皮
    10 克
  • 紅蔥頭
    10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 1 大匙
  • 山蘇 切段(約3公分)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 202.5 kJ / 52.5 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...