紫薯玫瑰饅頭

紫薯玫瑰饅頭

4.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 人份

Składniki

  • 蒸地瓜用
    300 克
  • 紫地瓜 去皮,切塊
    220 克
  • 牛奶
    130 克
  • 糖 (opcjonalnie)
    15 克
  • 乾酵母粉
    3 克
  • 中筋麵粉
    250 克
  • 發酵用
    250 克
  • 1 茶匙
  • 蒸饅頭用
    250 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 19.6 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 429.3 kJ / 102.6 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 20.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...