Urządzenia i Akcesoria
人蔘補氣藥膳雞湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
中藥包 (人蔘補氣藥膳藥材包,詳見要訣)1 包
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊,洗淨川燙400 克
-
新鮮香菇 (約80克)6 朵
-
水1500 克
-
青花菜 洗淨,切塊(約4公分)150 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
500.6 mg
Białko
84.8 g
Kalorie
3513.3 kJ /
840.4 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
389.9 g
Węglowodany
44.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬令進補藥膳系列
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan