臘味蒸雞

臘味蒸雞

4.9 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 去骨去皮雞腿肉 切片
    1 隻
  • ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 太白粉
    ½ 大匙
  • 廣式臘腸 洗淨,切片
    2 根
  • 500 克
  • 切絲
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.918 g
Kalorie 527 kJ / 126 kcal
Tłuszcz 7.791 g
Błonnik 0.196 g
Węglowodany 4.58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...