Urządzenia i Akcesoria
臘味蒸雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
去骨去皮雞腿肉 切片1 隻
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
太白粉½ 大匙
-
廣式臘腸 洗淨,切片2 根
-
水500 克
-
蔥 切絲1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.918 g
Kalorie
527 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
7.791 g
Błonnik
0.196 g
Węglowodany
4.58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan