培根宮保白花椰

培根宮保白花椰

4.4 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 培根 切丁
    100 克
  • 植物油
    15 克
  • 白花椰菜 切小朵
    450 克
  • 蒜頭 用刀身壓扁
    2 顆
  • 乾辣椒 (opcjonalnie) 剪成段
    5 克
  • 60 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1365.9 mg
Białko 22.9 g
Kalorie 2652.6 kJ / 634.6 kcal
Tłuszcz 52.1 g
Błonnik 11.4 g
Tłuszcz nasycony 55.2 g
Węglowodany 23.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...