Urządzenia i Akcesoria
蝦米紫菜糙米粥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
油1 大匙
-
蝦米15 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
1 塊 高湯塊, 加1000克水調成高湯高湯1000 克
-
短梗米100 克
-
糙米100 克
-
鹽1 茶匙
-
紫菜 撕成小片10 克
-
蔥 少許,切成蔥花
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.435 g
Kalorie
1712 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
4.48 g
Błonnik
2.243 g
Węglowodany
78.39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan