
Urządzenia i Akcesoria
Torta di rose
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
350 g di farina + q.b.
-
150 g di latte
-
120 g di zucchero
-
½ cubetto di lievito di birra fresco
-
3 tuorli
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
100 g di burro + q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
374 kcal /
1565 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
50.9 g
Błonnik
1.18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy