Torta di rose

Torta di rose

4.2 317 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza
  • 350 g di farina + q.b.
  • 150 g di latte
  • 120 g di zucchero
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 3 tuorli
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di burro + q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 374 kcal / 1565 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 50.9 g
Błonnik 1.18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...