Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oil
lub 20 g olive oil - 200 g courgettes, sliced (2 cm), then quartered (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 923 kJ / 220 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 6 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 dk
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 dk
Browned Shallots (350 g)
25 dk
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Browned Onions (200 g)
25 dk
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 dk
Stir-fried Vegetable Mixture
30 dk
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Browned Shallots (250 g)
25 dk
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 dk