Urządzenia i Akcesoria
Rosé and Raspberry Jelly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Rosé Jelly
-
rosé wine750 g
-
gelatine leaves titanium strength15 g
-
fresh raspberries50 g
-
sugar150 g
Sauce and Cream
-
fresh raspberries125 g
-
sugar50 g
-
water1 Tbsp
-
double cream300 g
Assembly
-
fresh raspberries400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.4 g
Kalorie
181.5 kJ /
43.4 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2 godz.
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 godz. 30 min
Apple Punch
30 min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min
Currywurst Sauce
30 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min