Urządzenia i Akcesoria
Rosé and Raspberry Jelly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Rosé Jelly
-
rosé wine750 g
-
gelatine leaves titanium strength15 g
-
fresh raspberries50 g
-
sugar150 g
Sauce and Cream
-
fresh raspberries125 g
-
sugar50 g
-
water1 Tbsp
-
double cream300 g
Assembly
-
fresh raspberries400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.4 g
Kalorie
181.5 kJ /
43.4 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9 godz. 35 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8 godz. 30 min
Apple Rose Tart
1 godz. 40 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1 godz. 35 min
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 godz. 45 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Onion Focaccia
3 godz. 20 min