Urządzenia i Akcesoria
Yogurt fresco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
8 vasetti
Składniki
-
1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
-
120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
-
50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
5 g
Kalorie
371 kJ /
89 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Yogurt alla frutta secca
10 min
Zucchero vanigliato
72 godz.
Pane rustico
2 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Burro
40 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pastina da minestra
10 min
Pectina
55 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Yogurt fresco ai mirtilli
15 godz. 45 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Yogurt ai frutti rossi
16 godz.