![Yogurt fresco Yogurt fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6ADCE14-192F-4B0E-8498-A71B2F6F4A91/Derivates/C6F250B0-6E8F-47ED-BFAD-1C617B7E54A1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
- 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
- 50 g di latte in polvere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt fresco ai mirtilli
15 Std. 45 Min
Dado di pollo
50 Min
Zucchero vanigliato
72 Std.
Yogurt ai frutti rossi
16 Std.
Dado vegetale
1 Std.
Pastina da minestra
10 min
Formaggella alle erbe
4 Std. 20 Min
Yogurt liquido al caffé
10h 50min
Concentrato di pomodoro
10 min
Farina di cereali o legumi
5 Min
Burro
40 Min
Confettura di fragole classica
1h 5 min