Yogurt fresco

Yogurt fresco

4.5 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
8 vasetti

Składniki

  • 1000 g di latte intero precedentemente portato ad ebollizione e raffreddato (vedi consiglio)
  • 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
  • 50 g di latte in polvere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 89 kcal / 371 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...