
Urządzenia i Akcesoria
Soufflé al formaggio
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
12 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)150 g
-
di Gruviera a pezzi100 g
-
di latte intero250 g
-
di burro morbido a pezzi + q.b.50 g
-
di farina tipo 00 + q.b.50 g
-
uova (da 60 g circa)4
-
di sale½ cucchiaino
-
di noce moscata in polvere1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
174.7 kcal /
730.8 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy