Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

4.6 65 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 fette

Składniki

  • di Gruviera (opcjonalnie) a pezzi
    50 g
Impasto
  • di burro a pezzi + q.b.
    75 g
  • di farina + q.b.
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
Ripieno
  • di pancetta a cubetti
    200 g
  • uova
    4
  • di latte
    50 g
  • di panna acida
    100 g
    100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • di sale
    ¼ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 fette

Kalorie 290 kcal / 1215 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...