
Urządzenia i Akcesoria
Monte bianco
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
200 g di castagne secche sbucciate
-
500 g di latte intero
-
400 g di confettura di marroni
-
30 - 50 g di Rum (opcjonalnie)
-
20 g di cacao amaro in polvere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
327 kcal /
1368 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
38.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Sód
43.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy