Urządzenia i Akcesoria
Zabaione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
60 g di Marsala secco
-
60 g di vino bianco secco
-
120 g di zucchero
-
6 tuorli a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Bagna cauda
35 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Zabaione (TM6)
15 min
Bonèt
2 godz.
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Crema di Cogne
15 min
Semolino dolce
1 godz.