Urządzenia i Akcesoria
Zabaione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
60 g di Marsala secco
-
60 g di vino bianco secco
-
120 g di zucchero
-
6 tuorli a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa verde "Bagnet"
15 dk
Salsa tonnata
20 dk
Bagna cauda
35 dk
Fonduta
8sa 20 dk
Semifreddo allo zabaione
12sa 15 dk
Semolino dolce
1sa
Bonèt
2sa
Martin sec al Barolo
4sa 30 dk
Meringhe
2sa
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2sa 25 dk
Zabaione (TM6)
15 dk