
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi alla romana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)70 g
-
di latte1000 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di noce moscata grattugiata1 pizzico
-
di burro60 g
-
di semolino di grano250 g
-
tuorli2
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
390 kcal /
1632 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy