Gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana

4.6 455 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
  • 1000 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 60 g di burro
  • 250 g di semolino di grano
  • 2 tuorli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.3 g
Kalorie 1632 kJ / 390 kcal
Tłuszcz 19.8 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 40.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...