Gnocchi alla romana
TM5 TM6

Gnocchi alla romana

4.7 (419 ocen)

Składniki

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
  • 1000 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 60 g di burro
  • 250 g di semolino di grano
  • 2 tuorli

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1632 kJ / 390 kcal
Białko
15.3 g
Węglowodany
40.3 g
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy