Urządzenia i Akcesoria
Meringhe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni
Składniki
Meringhe (50 pezzi)
-
360 g di zucchero
-
120 g di albumi
Disco di meringa (1 disco)
-
240 g di zucchero
-
120 g di albumi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.16 g
Kalorie
75 kJ /
18 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Brutti ma buoni di Gavirate
1 godz. 55 min
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Maionese
10 min
Crème caramel
3 godz. 45 min
Meringhette fantasma
12 godz. 30 min
Burro
40 min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Meringata
4 godz. 30 min
Tortini al caramello
1 godz.
Budino al caramello
3 godz. 20 min
Meringa al cacao
2 godz. 30 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min