![Meringhe Meringhe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B98F494-80EF-4529-A93A-17E09FE93DE6/Derivates/37A5FCC6-6EA9-4A1B-ADEA-ABBFEAFC57C9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meringhe (50 pezzi)
- 360 g di zucchero
- 120 g di albumi
Disco di meringa (1 disco)
- 240 g di zucchero
- 120 g di albumi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 75 kJ / 18 kcal
- Białko
- 0.16 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa tonnata
20 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 Min
Dado di carne
45 Min
Maionese
10 min
Zabaione
15 Min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Budino al cioccolato
6 Std. 15 Min
Meringata
4h 30min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Meringa al cacao
2 godz. 30 min
Crème caramel
3h 45min
Torrone morbido
6h 20 min