Urządzenia i Akcesoria
Meringhe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni
Składniki
Meringhe (50 pezzi)
-
360 g di zucchero
-
120 g di albumi
Disco di meringa (1 disco)
-
240 g di zucchero
-
120 g di albumi
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0.16 g
Kalorie
75 kJ /
18 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 30 min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Polenta
1 godz.
Maionese
10 min
Albumi montati a neve
5 min
Zabaione
15 min
Burro
40 min
Roastbeef
55 min
Meringata
4 godz. 30 min
Baci di meringa ai mirtilli
3 godz. 30 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 godz. 55 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min