
Urządzenia i Akcesoria
Torta di carote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
albume1
-
di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)350 g
-
di mandorle pelate80 g
-
di zucchero grezzo di canna200 g
-
arancia preferibilmente biologica, la scorza a pezzi1
-
uova3
-
di burro morbido, a pezzi100 g
-
di farina tipo 00230 g
-
di lievito in polvere per dolci2 cucchiaini
-
di cannella in polvere a piacere1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
282 kcal /
1180 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
39.2 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy