Torta marmorizzata al Varoma

Torta marmorizzata al Varoma

3.8 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porzioni

Składniki

Stampo
  • burro, non salato per imburrare
Impasto
  • di zucchero
    220 g
  • stecca di vaniglia
    ½
  • di burro, non salato a pezzi (2 cm)
    120 g
  • uova
    4
  • di latte
    20 g
  • di farina bianca
    180 g
  • di lievito in polvere
    1 ½ cucchiaino
  • di succo di limone
    10 g
  • di cognac (opcjonalnie)
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di cacao amaro in polvere
    20 g
  • di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
    60 g
  • di acqua
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 314.3 kcal / 1315.8 kJ
Białko 5.6 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...