Urządzenia i Akcesoria
Pain perdu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
50 g de sucre
-
1 c. à soupe de cannelle moulue
-
5 œufs
-
250 g de lait
-
½ c. à café de sel
-
2 c. à soupe de beurre à rôtir
-
500 g de pain blanc de la veille, coupé en tranches (env. 1,5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
82 g
Kalorie
9407 kJ /
2246 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
310 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bon app, les Suisses!
96 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gâteau choco-coco
40 min
Gratin dauphinois
50 min
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Pancakes américains
40 min
Mayonnaise
5 min
Gratin de l’armailli
50 min
Madeleines au chocolat
30 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 30 min
Crema catalana
40 min
Moelleux au chocolat
1 godz. 15 min
Spaghettis à la carbonara
30 min
Penne all’arrabbiata
20 min