Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 5 œufs
- 250 g de lait
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
- 500 g de pain blanc de la veille, coupé en tranches (env. 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 9407 kJ / 2246 kcal
- Białko
- 82 g
- Węglowodany
- 310 g
- Tłuszcz
- 70 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Quiche aux 4 fromages
45min
Purée de pommes de terre
45min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Sauce à l'ail
10 Min
Sauce béchamel
15 Min
Mayonnaise
5 min
Penne brocoli, saucisse et olives
40min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Tiramisu stracciatella
2 Std. 30 Min
Pancakes américains
40min