Pain perdu

Pain perdu

4.8 18 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de sucre
  • 1 c. à soupe de cannelle moulue
  • 5 œufs
  • 250 g de lait
  • ½ c. à café de sel
  • 2 c. à soupe de beurre à rôtir
  • 500 g de pain blanc de la veille, coupé en tranches (env. 1,5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 2246 kcal / 9407 kJ
Białko 82 g
Tłuszcz 70 g
Węglowodany 310 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...