Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande dénervée, sans os, coupée en dés (3 cm) étalés à plat et placés 30-60 minutes au congélateur
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 868 kJ / 207 kcal
- Białko
- 20.7 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Penne all’arrabbiata
20 min
Parmesan râpé
5 Min
Crème fouettée
10 min
Ratatouille
40 Min
Salade de pommes de terre
8 godz. 45 min
Guacamole
5 Min
Sauce béchamel
15min
Soupe de légumes
25 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min