Urządzenia i Akcesoria
Ganache au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
80 g de crème liquide 30-40% m.g.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Napolitain
73 godz. 40 min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1 godz. 15 min
Crème pâtissière
15 min
Pâte à chou
2 godz.
Pâte à pizza
1 godz.
Glaçage royal (Glace royale)
5 min
Couronne de choux aux fraises
2 godz. 30 min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 godz.
Génoise au chocolat
45 min
Fraisier
12 godz. 45 min
Génoise
1 godz. 50 min
Biscuit roulé
1 godz. 50 min