Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre glace
5min
Bûche express au praliné
45min
Crème pâtissière
15min
Génoise
1h 50 min.
Gâteau marbré
2h 10min
Génoise
50min
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Glaçage au beurre
5min
Glaçage miroir au chocolat noir
12 godz.
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Génoise au chocolat
45min
Biscuit roulé
1h 50 min.