珍珠糯米丸子

珍珠糯米丸子

4.8 60 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
32 颗

Składniki

  • 糯米
    200 克
    200 克 寿司用米
  • 去皮五花肉 切约5厘米块
    350 克
  • 新鲜香菇 约50克
    3 - 4 朵
    10 克 干香菇, ,约50克
  • 胡萝卜
    25 克
  • 新鲜荸荠 去皮切半
    20 克
  • 嫩姜 剁碎
    5 - 10 克
  • 切约2厘米段
    20 克
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • ½ 茶匙
  • 白砂糖
    ½ 茶匙
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 生抽
    20 克
  • 600 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Białko 3 g
Kalorie 225 kJ / 54 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...