Urządzenia i Akcesoria
珍珠糯米丸子
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
32 颗
Składniki
-
200 克 寿司用米糯米200 克
-
去皮五花肉 切约5厘米块350 克
-
10 克 干香菇, ,约50克新鲜香菇 约50克3 - 4 朵
-
胡萝卜25 克
-
新鲜荸荠 去皮切半20 克
-
嫩姜 剁碎5 - 10 克
-
葱 切约2厘米段20 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
盐½ 茶匙
-
白砂糖½ 茶匙
-
玉米淀粉1 茶匙
-
生抽20 克
-
水600 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny