Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Omelette aux pommes de terre
30 min
Chapelure
5 min
Oignons hachés
5 min
Cuisson des pâtes
20 min
Cuisson du riz
25 min
Riz à la tomate
30 min
Nectar de pomme
5 min
Coquillettes express
15 min
Coquillettes express
30 min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10 min
Œufs sur le plat vapeur
15 min
Nectar de fruits
10 min