Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau, à température ambiante
- 4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25min
Chapelure
5min
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Cuisson des pâtes
20 Min
Oignons hachés
5min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Nectar de fruits
10min
Omelette aux pommes de terre
30 Min
Œufs sur le plat vapeur
15min
Riz à la tomate
30 Min
Chocolat chaud
10min
Cuisson des œufs
20 Min