Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 3337 kJ / 798 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 200 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème pâtissière
15 Min
Pâte à pizza
1h
Génoise
1h 50min
Pâte brisée sucrée
1h 50min
Glace à la vanille
12 Std.
Vacherin griotte-amande
12 Std.
Sirop au chocolat
20 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Coulis de fruits
10 Min
Crème brûlée
2 godz. 40 min