Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 50 g de vinaigre balsamique
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (ex. basilic, origan, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1570 kJ / 374.8 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 40.8 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
-
Basiques - Indispensables du placard 11 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Cuisson des œufs
20 Min
Cuisson du riz
25min
Salade de riz au thon et aux œufs
1sa
Chapelure
5min
Cuisson des pâtes
20 Min
Omelette aux pommes de terre
30 Min
Sauce au yaourt
5min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Mayonnaise
5min
Spaghetti carbonara
40 Min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min