Urządzenia i Akcesoria
Anis-Zwieback
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
80 Stück
Składniki
-
Dinkelmehl, glatt300 g
-
Speisestärke100 g
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Salz1 Prise
-
2 TL Fenchelsamen, ganzAnissamen, ganz2 TL
-
Zitronensaft30 g
-
Eier7
-
Zucker170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
141 kJ /
34 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles in Butter - Wien
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Grissini
13 godz. 40 min
Gerührter Germgugelhupf
2 godz.
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Batzerlgugelhupf
2 godz. 50 min
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Himbeerpudding
35 min
Zitronensalzpaste
10 min
Erdnussbutter
1 godz.
Mohn-Topfen-Knödel mit Zitronenjoghurt
3 godz.
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Germknödel
1 godz.
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min