Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à cupcakes
- 160 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les moules
- 190 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 20 g de lait
- 2 pincées de vanille en poudre
La crème pistache et chocolat
- 40 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 300 g de fromage frais, très froid, type Philadelphia
- 2 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 1 c. à café d'arôme naturel de pistache
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire vert en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1689.5 kJ / 405.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 31.3 g
- Tłuszcz
- 194.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 366.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes pommes et caramel
40 min
Cupcakes de la Saint-Valentin
50 min
Layer cake
1h 45 min
Cupcakes trois couleurs
2sa
Cupcakes rouge
1h
Cupcakes chocolat-cacahuète
50 min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15 min
Cupcakes à la vanille
1h
Cupcake café cappuccino
40 min
Cupcakes au chocolat
12h
Cupcakes arc-en-ciel
1h