Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de volaille émietté
lub 1 c. à café bombée de fond de volaille maison - 1 pincée d'ail en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
-
100
g de chorizo, coupé en rondelles
lub 100 g de lardons - 80 g de champignons de Paris en conserve, égouttés et coupés en lamelles
-
300
g de sauce tomate maison
lub 300 g de sauce tomate en conserve, type sauce italienne - 600 g d'eau
- 300 g de pâtes sèches, type penne
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1270 kJ / 303 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
-
BEST OF - Back to school 17 Przepisów, Francja
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada
Alternatywne przepisy
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Pâtes au thon
30 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Riz à la tomate
30 min
Timbale milanaise
55 min
Pipe rigate gratinés
1h
Gratin de pâtes
25 min
Spaghetti carbonara
40 min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Chèvre-poivron
15 Min
Gratin de pain au reblochon
35 min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 min