Urządzenia i Akcesoria
Riz à la tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
150 g d'oignons coupés en deux
-
2 gousses d'ail
-
200 g de tomates concassées en conserve200 g de tomates fraîches, coupées en deux,
-
50 g d'huile d'olive
-
400 g de riz long (non précuit)
-
2 c. à café de sel
-
1200 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Mix and Match II
20 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Pot-au-feu
1 godz. 40 min
Poulet basquaise
50 min
Blanquette de veau
1 godz.
Omelette aux pommes de terre
30 min
Pain express
1 godz. 15 min
Crème fouettée
10 min
Gâteau au citron
2 godz.
Gâteau au yaourt
1 godz. 40 min
Sauce au yaourt
5 min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 min
Gâteau express
40 min