
Urządzenia i Akcesoria
Tartelettes aux fruits rouges
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
9 parts
Składniki
Pâte
-
de farine de blé400 g
-
de beurre froid, en cubes (1 cm)230 g
-
de sel1 pincée
-
d'eau froide60 g
Garniture
-
de fraises équeutées120 g
-
de mûres120 g
-
de sucre60 g
-
de jus de citron1 c. à café
Finition
-
du lait entier pour dorer
-
du sucre roux pour parsemer
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
375 kcal /
1569 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Back to school
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks