Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de jamón serrano en dados
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa, en rodajas de 0,5 cm (reserve las yemas)
- 1 pellizco de pimentón
- 1200 g de agua
- 2 pastillas de caldo de verduras
- 50 g de fideos
- Wartości odżywcze
- na 6 raciones
- Kalorie
- 2769.8 kJ / 662.6 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 45.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1153.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de ajo con tomate
40min
Sopa de picadillo con fideos
25 Min
Sopa marinera
55 min
Sopa de ajo con picadillo
40min
Sopa de repollo, queso y beicon
45min
Sopa de tomate y fideos
30min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45min
Sopa marinera asturiana
30min
Sopa de chirlas
1h 45min
Sopa a la riojana
45min
Sopa de picadillo con garbanzos
1 Std.
Sopa de tomate con fideos y huevo cocido
40min