
Urządzenia i Akcesoria
Granita w cytrynie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
8 porcji
Składniki
-
cytryny duże4
-
mięty, świeżej tylko liście, plus kilka do dekoracji5 - 7 gałązek
-
woda mineralna, niegazowana (ok. 500 g)
-
cukru120 g
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
70 kcal /
291.2 kJ
Białko
0.6 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
2.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska