
Urządzenia i Akcesoria
Jagodowe frappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
2 porcje
Składniki
-
325 g mleka maks. 1,5% tłuszczu
-
300 g mleka maks. 1,5% tłuszczu, bardzo zimnego
-
50 g cukru
-
60 g espresso, zaparzonego ostudzonego
-
140 g jagód, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
bita śmietana do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
344.5 kcal /
1442.4 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
9.6 g
Węglowodany
55.2 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Millefeuille z kremem waniliowym
5 godz.
Bita śmietana
10 min
Płynące ciasto czekoladowe z wędzonym twarogiem
30 min
Puszyste japońskie naleśniki z cukrem pudrem i owocami
50 min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1 godz. 10 min
Tort z bitą śmietaną, truskawkami i malinami
2 godz. 40 min
Różowy koktajl hibiskusowo-malinowy
5 min
Wegańskie lody truskawkowe
10 min
Ciasto z truskawkami i bitą śmietaną
2 godz. 20 min
Kokosowa bita śmietana
5 min
Gofry belgijskie z bitą śmietaną i truskawkami
1 godz. 50 min
Lody truskawkowe z białą czekoladą
5 min