
Urządzenia i Akcesoria
Krówki toffi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
100 sztuk
Składniki
-
cukru600 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu300 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)1 łyżeczka
-
masła pokrojonego na kawałki60 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego (opcjonalnie)1 łyżeczka
-
wody do Mycia Wstępnego1000 g
-
octu do Mycia Wstępnego1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
38 kcal /
157 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
10 Przepisów
Polska
Polska