
Urządzenia i Akcesoria
Jabłka w karmelu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 sztuk
Składniki
-
8 jabłek, czerwonych małych
Gorąca kąpiel wodna
-
1000 g wody
Karmel
-
300 g cukru
-
1000 g wody do Mycia Wstępnego
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
⅛ łyżeczki barwnika spożywczego, czerwonego (opcjonalnie)
-
1 łyżka octu do Mycia Wstępnego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
206 kcal /
761 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tort tęczowy z lizakami
6 godz.
Halloweenowy poncz
20 min
Brioszki prosiaczki
2 godz.
Domowe lizaki
40 min
Karmelowe toffi
2 godz.
Bezowe duszki
3 godz.
Cake pops na Halloween
4 godz. 15 min
Unicorn Latte
20 min
Makaroniki malinowe
1 godz. 20 min
Amerykańskie pączki "donuts"
2 godz. 45 min
Bułeczki jeżyki
2 godz. 30 min
Slush arbuzowy
5 min