Urządzenia i Akcesoria
Licor de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 botella
Składniki
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
-
400 g de azúcar
-
400 g de agua
-
1 chorrito de aroma de almendra (opcjonalnie)
-
200 g de aguardiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 botella
Białko
6.3 g
Kalorie
10812 kJ /
2587 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
12.1 g
Węglowodany
443.57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Licor de turrón
25 min
Cerezas en gelatina de palomita de chinchón
2 godz. 15 min
Licor de huevo
15 min
Bavaroises de chocolate con menta
2 godz. 15 min
Cóctel de chocolate y menta
10 min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 min
Licor de caramelos
20 min
Bombones de chocolate blanco
3 godz. 10 min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Licor de chocolate blanco
1 godz. 20 min
Pastel de turrón y chocolate
3 godz. 50 min
Licor de chocolate y café
50 min