Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 400 g de azúcar
- 400 g de agua
- 1 chorrito de aroma de almendra (opcjonalnie)
- 200 g de aguardiente
- Wartości odżywcze
- na 1 botella
- Kalorie
- 10812 kJ / 2587 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 443.57 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Licor de caramelos
20min
Licor de chocolate blanco
1 Std. 20 Min
Licor de turrón
25min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25min
Licor de chocolate y café
50min
Trufas de naranja
15 Std. 15 Min
Bombones de gianduja
1h
Polvorones de chocolate
10 Std. 15 Min
Sorbete de vino tinto
6j 20 menit
Sorbete de tomate
5min
Salchichón de dátiles y nueces
24h 35min
Paté de dátiles y queso
5min