Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 400 g de azúcar
- 400 g de agua
- 1 chorrito de aroma de almendra (opcjonalnie)
- 200 g de aguardiente
- Wartości odżywcze
- na 1 botella
- Kalorie
- 10812 kJ / 2587 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 443.57 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Licor de chocolate blanco
1h 20min
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 Min
Palitos pica-pica
10 min
Mermelada de zanahoria
40 min
Crema de Mandarina
30min
Licor de huevo
15 min
Cóctel de chocolate y menta
10 min
Licor de turrón
25 Min
Licor de chocolate y café
50min
Salsa de toffee al café
10 min
Licor de caramelo
72h
Licor de caramelos
20 min