Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 6 láminas de masa filo
- 4 yemas de huevo
- 50 g de harina de repostería
- 300 g de requesón
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 40 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 935 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4.42 g
- Węglowodany
- 17.87 g
- Tłuszcz
- 14.94 g
- Błonnik
- 0.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de arroz con leche con sabayón y coulis de frambuesa
30min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4h 45 min
Empanada de acelgas, chorizo y panceta (Galicia)
1h
Pizza abeto
3h 50 min
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Tarta helada de frutas de Aragón
12j 30 menit
Tarta de lima con streusel
2ωρ. 50 λεπτ.
Empanada de alcachofas
1h
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
1hod. 30min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6sa 30 dk
Mousse de frutos rojos
5 godz.