Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 6 láminas de masa filo
- 4 yemas de huevo
- 50 g de harina de repostería
- 300 g de requesón
- 150 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 40 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 935 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4.42 g
- Węglowodany
- 17.87 g
- Tłuszcz
- 14.94 g
- Błonnik
- 0.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifrío de membrillo
8 godz. 30 min
Natillas de frutas
2h 15 min.
Helado de mascarpone y albaricoque
3 Std. 30 Min
Crema pastelera
10min
Florentinos
1h 15min
Cerezas gratinadas
45min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55 min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Natillas de naranja con chocolate
2h 15 min.
Mousse de crema de orujo
2h
Tarta de naranja
5h
Tarta mousse de limón
4 godz. 30 min