Wersje kompatybilne
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 hojas de gelatina
- 500 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
- 250 g de agua
- 200 g de azúcar glas
- 50 g de glucosa
- 150 g de isomalt
- 1 vaina de vainilla
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de ácido cítrico en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Alfajores de gofio (Canarias)
1 godz. 30 min
Cremadillos
3h 50min
Manzana al toffelate con toppings
1u. 10min
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30 Min
Chocolate jamaicano con espuma de leche
10 min
Sushi de arroz con leche
14h
Serpiente de frutos secos y franchipán
50 min.
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 Min
Natillas de vainilla con merengue de leche y polvo de mandarinas
1 godz. 30 min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1 godz. 30 min