Wersje kompatybilne
Gominolas de aceite de oliva virgen extra suave (Paco Roncero)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 hojas de gelatina
- 500 g de aceite de oliva virgen extra (variedad arbequina)
- 250 g de agua
- 200 g de azúcar glas
- 50 g de glucosa
- 150 g de isomalt
- 1 vaina de vainilla
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de ácido cítrico en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 561 kJ / 134 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buey de mar relleno a la provenzal
2 Std.
Almejas con salsa de azafrán
30 Min
Sorbete de melón
5 Min
Helado de nata con láminas de chocolate
8 godz. 30 min
Kakigori de melón
4 Std. 20 Min
Agua con aroma de fresa
15 Min
Gominolas de mango
12h 20min
Sal para carnes
5 Min
Asado de frutos secos
30 Min
Morteruelo
13 Std. 15 Min
Tejas de almendra
12 Std. 50 Min
Flores de carnaval
40 Min