Rhubarb, Clove and Ginger Jam

Rhubarb, Clove and Ginger Jam

4.5 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 Total recipe

Składniki

  • water
    150 g
  • rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)
    450 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • sugar
    225 g
  • lemon juice only
    1
  • cloves
    4
  • liquid pectin
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Kalorie 993 kcal / 4155 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 253 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...